Ga naar hoofdinhoud
15 mei 2022 10:00 - 17:00 Le Rideau Oudewand 39 Zutphen 7201LK

Ben je helemaal jezelf?  Kun jij je ontspannen en leef je in persoonlijke vrijheid met liefde voor jezelf?

Veel mensen ervaren in onze huidige tijd een gevoel van afstand.  Ze zijn uit contact met zichzelf en misschien ook wel met de persoonlijke omgeving. Drukke dagen en onzekere tijden eisen hun tol. Maar hoe kom je daar uit? Hoe kom je dichter bij jezelf?

Vraag jij je dit ook wel eens af?  Voel jij je ook wel eens uit contact? Alsof je alles maar overkomt. Kom dan eens kennis maken met de werkvormen uit de psychodynamische en integratieve therapie.

In mei bieden wij, Hans en Eva, je de gelegenheid om je een hele dag, voor een bescheiden tarief, kennis te laten maken met wat Integratieve Therapie. Anders dan eindeloze gesprekstherapie kun je met behulp van integratieve therapie op een eenvoudige en doeltreffende manier snel stappen zetten naar een beter zelfgevoel.

Integratieve Therapie maakt gebruik van verschillende methodes om beperkende gedachtes en strategieën te herkennen en je daarvan te bevrijden. Hierdoor wordt je ontspannener in je lijf, krijg je meer rust in je hoofd ervaart en ga je meer leven volgens je natuurlijke zelf.

Op een laagdrempelige en veilige wijze ga je kennismaken met een aantal werkvormen uit de Integratieve Therapie. In deze workshop ga je ervaren dat niet het praten over, maar juist het voelen ervan leid tot inzicht en heling.

Voorbij het hoofd naar innerlijk weten en ervaren!

Afhankelijk van wat er onder de mensen in de groep leeft gaan we werken met Bio-energetica, Systemisch werk, Voicedialogue, regressie, innerlijk kind werk en andere ervaringsgerichte methodes.

We gaan samen van denken naar weten.

 

Datum en tijd: 15 mei 2022 van 10:00 – 17:00 (inloop vanaf 09:30) in Zutphen,

Le Rideau, Oude Wand 39.  Het is 5 minuten lopen vanaf het trein/busstation en

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Back To Top