Ga naar hoofdinhoud

Coaching wordt gegeven door Angelique.

De vragen waarmee mensen mij benaderen zijn vaak enigszins hetzelfde; ik weet niet zo goed wat ik wil, ik haal geen voldoening meer uit mijn werk, mijn relatie loopt niet zo lekker etc. En toch zijn de gesprekken die daarop volgen altijd nieuw en verassend en is het telkens weer zoeken naar wat er nou precies allemaal speelt en wat jij nodig hebt om te veranderen in je gevoelens, gedachten en acties. Ik heb daarom een breed pallet aan kennis en vaardigheden ontwikkeld om op die manier de juiste ingang te vinden naar verandering. Van trauma verwerking, tot keuzes maken, tot communicatie vaardigheden ontwikkelen, burn-out herstel, studie- en loopbaankeuze, omgaan met hoogsensitiviteit, autisme, ADHD, zingeving, hoogbegaafheid, creativiteit, identiteit, gezondheid, ondernemerschap, ontspanning en meer. In mijn werk als coach komen al mijn kennis en levenservaring samen.

Zoek je naar meer plezier in je werk? Wil je jezelf verder ontwikkelen, je competenties versterken?
Of wil je bewuster keuzes kunnen en durven maken en meer leren over effectief communiceren? Daar kan ik je bij helpen.

Mijn werkwijze

Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen, coaching oefeningen te doen en ‘huiswerk’ mee te geven help ik je de regie op je eigen leven te hervinden. Ik werk volgens de principes van life-coaching, hierbij ondersteun ik je bij het vormgeven van je eigen leven. De coaching technieken die ik gebruik komen voort uit ACT (Acceptance and commitmenttherapie), Lifecoaching, meditatie, familieopstellingen, innerlijk kind werk en andere coaching- en therapie vormen. Maar eerst gaan we met elkaar in gesprek.

Ik ga ik ervan uit dat je je wilt ontwikkelen en daarin je eigen verantwoordelijkheid neemt. Mijn passie is jou te inspireren je eigen kracht te (her)vinden en aan te spreken, zodat je in staat bent balans te vinden op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel vlak.

Back To Top