Ga naar hoofdinhoud

Integratieve therapie heeft tot doel om jou te helpen geïntegreerd en compleet te worden. Dat wordt mogelijk door oude pijn en (mini)trauma’s op te lossen, jezelf te bevrijden van familieverstrikkingen en een weg van innerlijke verdieping te volgen.

Ik ga uit van 4 grote probleemgebieden die alles samenvatten.

Door integratieve therapie word je meer jezelf…..

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Cognitieve gedragstherapie, waarin je vaardigheden leert om met jezelf om te gaan, houdt integratieve therapie zich bezig met het verwerken en integreren van wat niet verwerkt is. Het gevolg daarvan is dat jij jezelf heelt en vollediger wordt en daardoor het leven anders gaat ervaren waardoor jij beter met jezelf, andere mensen en het leven gaat om zult gaan.. Het nieuwe gedrag ontstaat vanzelf en vanuit jezelf en stemt daardoor meer overeen met wie jij van nature bent.

……en kom je in contact met de diepere lagen in jezelf.

Naarmate jouw ego-identiteit verder integreert word jij ontspannener, komt er meer orde en rust in je hoofd en gaan lichaam, geest en ziel beter samenwerken. Hierdoor komt er ruimte vrij voor jou om het spirituele aspect van het leven (dieper) te gaan ervaren.

Back To Top