Ga naar hoofdinhoud

Bevrijd jezelf en 4 je leven

We hebben allemaal hetzelfde verlangen. We willen de Eénheid ervaren. Het is het verlangen naar huis, naar je ware natuur. Daar waar je één bent met alle leven.

Zolang jij je blijft ontwikkelen ga je meer van de Eénheid ervaren. Het leven zelf biedt je alle uitdagingen die je nodig hebt om je te ontwikkelen, om te groeien. Het vraagt wel moed om alles wat het leven aan je presenteert aan te gaan. En het vraagt nóg meer moed om alles wat je in je hebt in de wereld te zetten. Daar heb je energie voor nodig, zelfvertrouwen, creativiteit en zul je jezelf vrij moeten maken van beperkende overtuigingen, denkstructuren, opgekropte emoties, trauma’s, en de spanning die dat in je lichaam teweeg heeft gebracht.

Als integratief therapeut hou ik me niet bezig met jou vaardigheden aan te leren, zodat je beter met jezelf leert te leven. Nee, ik help jou mee om jezelf te onderzoeken en te leren kennen. Jij bent immers degene die jouw problemen creëert en de enige die verandering kan brengen in de situatie waarin je nu zit. Ik help je de oorzaken te achterhalen en deze op te lossen om zo de weg vrij te maken voor jou om vrij en voluit te gaan leven en een leven te creëren zoals jij dat wil en bij je past.

Naarmate je opruiming houd in je denken en emoties en de blokkades uit je lichaam verwijdert komen positieve veranderingen vanzelf.

In het begin vinden veel mensen het ontwikkelingsproces lastig. Weerstanden komen op en verdwijnen weer, maar na verloop van tijd ga je beseffen dat het best fijn is om deze weg te gaan. Je gaat je vrijer en gelukkiger voelen en als er weer een blokkade bij je opduikt dan verwelkom je die, omdat je inmiddels hebt ervaren wat het je in positieve zin oplevert om er mee aan het werk te gaan.

Het wordt een manier van leven.

Door het innerlijke werk te doen komt er meer ruimte tussen je gedachten. Hierdoor wordt je je ervan bewust dat er voorbij de gedachtenherrie een volkomen vrij bewustzijn bestaat. In dat vrije bewustzijn kun je liefde en gelukzaligheid ervaren en de verbondenheid met alle leven. Dat is het tipje van de sluier die wordt opgelicht van hoe Verlichten het leven ervaren. En daar wil je meer van, zodat je het leven kunt vieren.

Back To Top