Persoonlijke ontwikkeling en verdieping.

Wat is de zin van mijn leven?

Is dit nou alles? Moet ik het hiermee de rest van mijn leven maar doen? Dit zijn ongetwijfeld vragen die wel eens door je hoofd gegaan zijn.  Met name op die momenten dat het niet zo lekker gaat.  Als het dan weer wat beter gaat, omdat je één of ander succesje hebt behaald dan gaan die vragen weer naar de achtergrond.  Verdwijnen doen ze nooit. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat jij en velen met jou hun leven als niet vervullend ervaren. Je kunt daarin berusten, maar ook gaan doen wat ik heb gedaan en dat is me verdiepen. In mezelf. Dat heeft mij tot op heden veel gebracht en dat blijft het doen. En dat kan het jou ook doen. Dan moet je niet bij de pakken gaan neer zitten, wachtend op je dood, denkend: “het zal mijn tijd wel duren”. Dan zul je een manier moeten zien te vinden om je in jezelf te verdiepen, waardoor het leven weer levenswaard wordt. Voor die moedige mensen, zoals jij, heb ik een prachtprogramma. Dit heet:

Spirituele Purificatie.

Leonard Orr

Spirituele purificatie is een term die in de wereld is gebracht door Leonard Orr. Hij is de ontdekker van rebirthing en hij heeft veel innerlijk onderzoek gedaan bij zichzelf en veel mensen begeleid bij hun spirituele purificatie proces en is daarbij ondersteund door Babaji. Hij heeft een eenvoudige en krachtige weg gevonden om jezelf spiritueel te zuiveren. Spirituele purificatie doe je door een bewuste relatie op te bouwen met de 4 elementen, aarde, water, vuur en lucht.

Lucht: bewust verbonden ademen.

Bewust verbonden ademen is wat we rebirthing noemen. Dit is de snelste en meest diepgaande manier om je gedachtewereld te zuiveren van beperkende en negatieve gedachten. Door verbonden te ademen adem je niet alleen lucht, maar ook energie. Deze energie is de levensenergie zelf die naar boven brengt wat jou belemmerd om voluit te leven. Jezelf rebirthing eigen maken is misschien wel het grootste geschenk dat je aan jezelf kunt geven.  De eerste sessies moet je onder begeleiding doen van een ervaren rebirther, omdat je in processen terecht kunt komen waar je niet gemakkelijk meer uit komt. Hij kan je daar als vanzelf doorheen loodsen. Als je de adembevrijding hebt gehad kun je jezelf zonder problemen zonder begeleiding rebirthen. Ik heb mijn adembevrijding in 1986 gehad en meerdere mensen door hun adembevrijding heen geholpen. Na je adembevrijding kun veel gemakkelijker spanning en negativiteit uit je systeem loslaten. Je kunt rebirthingsessies met me afspreken middels het contactformulier.

“Met rebirthing ga je spanning zo diep los laten dat het nooit meer terug komt”.

Vuur.

Je hebt vast wel eens ervaren dat als je wat langer bij open vuur zit dat je dan tot rust komt en helder wordt. Vuur reinigt je energielichaam en als je langere tijd in je eentje bij een vuur zit dan helpt je dat om met je aandacht naar binnen te gaan. Bij mijn praktijk heb ik mogelijkheden voor je om in de open lucht tijd bij vuur door te brengen.

Water.

Leonard Orr heeft onderzoek gedaan naar mensen die langer dan gebruikelijk in hun lichaam zijn. Hij heeft, geloof het of niet, mensen ontmoet die langer dan 300 jaar, 2000 jaar in hetzelfde lichaam zijn. Wat ze allemaal gemeen hadden is dat ze 2 keer per dag baden. Je kunt dat thuis uit proberen. 2 keer per dag douchen zal al een verschil maken in je gevoel van welzijn. 2 keer per dag in bad en jezelf onderdompelen heeft een nog sterker effect. Regelmatig geef ik mezelf een rebirthingsessie in bad. Dat is heerlijk om te doen en geeft me veel nieuwe inzichten.

Aarde.

Aarde purificatie bedrijf je door een goede relatie met de aarde op te bouwen door gezond en natuurlijk voedsel te eten en werk te doen wat je graag doet zonder schade aan de aarde aan te richten. Door met aandacht te wandelen voer je negatieve energie af naar de aarde. Af en toe vasten is zowel lichamelijk, emotioneel en spiritueel heel goed om te doen. Mijn partner Angelique kan je heel veel vertellen over vasten en een gezond dieet.

Er is nog een 5de element:

Ether: de gedachtewereld.

“Gedachten zijn creatief en jij bent de denker”. Dit betekent dat gedachten resultaten creëren. Positieve gedachten geven positieve resultaten en negatieve gedachten negatieve. We zijn ons slechts van een klein deel van onze gedachten bewust; de meeste zijn onbewust. Aan je leven kun je je gedachten herkennen. Door je gedachten te veranderen verandert jouw leven. Als je hier meer van wilt weten klik dan hier.

Wat levert spirituele purificatie mij op?

Door je te laten trainen in spirituele purificatie ga je inzien dat je zelf je ontwikkelingsproces ter hand kunt nemen. Je krijgt alle benodigde gereedschappen om jezelf te zuiveren van spanning en negatieve, jou beperkende gedachten en patronen. Hierdoor wordt jij authentieker jezelf, je wordt gelukkiger, je energie en levenslust nemen toe, er komt rust en je hoofd, je wordt intuïtiever, warmer, liefdevoller, gezonder en leeft langer.