Over ons

HansHans Keupink

Vanaf heel jong wilde ik al begrijpen hoe mensen in elkaar zitten en wat maakt dat ze doen zoals ze doen. Door de aanwezigheid van mijn oma ontwaakte mijn interesse in religieuze en spirituele zaken.

Vroeg in mijn pubertijd besloot ik dat ik inzicht wilde krijgen door zelfonderzoek en dat ik wat ik leerde wilde inzetten om andere mensen verder te helpen. Met dat zelfonderzoek ben ik ver gekomen.

Ervaring

Ervaring in het werken met mensen heb ik onder andere opgedaan in een rebirthingpraktijk en door te werken in de zorg voor verstandelijk gehandicapten, waar ik een bijzondere interesse kreeg in het fenomeen autisme. Dat deed me besluiten om autismecoach te worden. Omdat ik compleet hulpverlener wilde zijn heb ik naast trainingen op velerlei gebied, een opleiding gevolgd tot psychodynamisch therapeut. De laatste jaren ben ik steeds vaker gevraagd om energetisch werk te doen voor mensen met ernstige psychiatrische problemen.

Door mijn ervaring en mijn innerlijke scholing ben ik diverse problematiek steeds beter gaan waarnemen. Ik zie de verbanden tussen lichamelijke problemen, hoe iemand denkt en hoe iemands ziel wel of niet de ruimte krijgt om vrij te creëren. Naast een eigen visie op therapie kwam ik tot een eigen visie op autisme, anders dan de reguliere zorg er tegen aan kijkt.

Een eigen, krachtige, visie

Deze visie deel ik met mijn partner Angelique van Gogh. We kenden elkaar al 4 jaar als autismecoaches. Op een gegeven moment kwamen we er achter dat we dezelfde spirituele Leraar hadden, die ons bij elkaar bracht. Dat bleek niet zonder reden te zijn. We delen dezelfde visie, versterken elkaar en vormen een goed team. In de zomer van 2015 ontdekten we hoeveel we van elkaar houden en konden we niet anders dan samen verder gaan en samen vorm gaan geven aan onze idealen: een visie op therapie en zorg gaan uitdragen gebaseerd op de integratie van lichaam, geest en ziel. In februari 2016 hebben we onze ondernemingen samengevoegd in de maatschap ‘Dharma Projects’, waar Vier Je Leven, nu dus onder valt.

Als therapeut geef ik Psychodynamische therapie, waarbij de volgende technieken en interventies aan bod kunnen komen: bio-energetica, ReAttach bij autisme, integratieve ademtherapie, traumaverwerking, regressietherapie, reincarnatietherapie, EMDR, voice-dialoque, familieopstellingen, verliesverwerking, innerlijk kind werk, gestalt, de helende reis en tijdlijntherapie. Daarnaast geef ik als begeleider/coach levensloopbegeleiding en jobcoaching. De intakes, relatietherapie en trainingen doe ik  samen met Angelique van Gogh.

Angelique van Gogh

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik anders was. Ik hoorde, voelde en zag andere dingen dan de meeste mensen. Ik leefde me uit in dans, toneel, schrijven en muziek.
In 1987 kwam ik in aanraking met yoga en sindsdien heb ik mij hier verder in verdiept en ontwikkeld. In binnen en buitenland heb ik vele trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van zelfontwikkeling en zelfonderzoek en ontdekt hoe je oosterse en westerse methodes en technieken met elkaar verbindt.

Ervaring

Ik heb een zeer afwisselende loopbaan achter de rug. Met verschillende leidinggevende functies binnen het bedrijfsleven, mode ontwerper, yoga docent, bewustzijnstrainer, teamcoach, Lifecoach, Jobcoach en zelfstandig ondernemer. De veelzijdigheid maakt dat ik breed kan kijken en creatief en oplossingsgericht denk.
Ik werk met individuen als wel met groepen, kinderen en volwassenen. Binnen de psychiatrie heb ik veel ervaring opgedaan met lichaamswerk. In het dagelijks leven begeleid ik mensen met autisme, ADHD, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit in hun dagelijks leven.
Als ik kijk naar mijn leven heeft mijn hoogsensitiviteit me gebracht waar ik nu ben. Ik heb geleerd dat het belangrijk is een goede verbinding aan te gaan met het lichaam, waar je eigen kwetsbaarheid er mag zijn, zodat je je eigen waarde kunt voelen. Mijn passie is jou te inspireren je eigen kracht te (her)vinden en aan te spreken, zodat je in staat bent balans te vinden op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel vlak.
Als lichaamswerker en Lifecoach betrek ik graag het fysieke lichaam bij de therapie. De volgende interventies en technieken kunnen aan bod komen: emotioneel lichaamswerk, lichaamsgerichte coaching, yoga therapie, integratieve ademtherapie, rebirthing, trauma verwerking, voice-dialogue, innerlijk kind werk, body drum release, healing, creatieve coaching en werken met talenten. Daarnaast geef ik als begeleider/coach levensloopbegeleiding, Loopbaanbegeleiding en jobcoaching. De intakes, relatietherapie en trainingen doe ik samen met Hans Keupink.

Contact

Als je op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten of contact wilt opnemen dan kan dat heel gemakkelijk via onderstaand contactformulier, maar bellen of mailen mag ook.

Hans 0634834445
Angelique amvangogh@gmail.com

vierjeleven@outlook.com

    .