Visie – 4 je Leven

 Celebrate Life at 4jeleven

Wees jezelf en vier je leven

Bij 4 Je Leven leer je hoe in harmonie met jezelf zijn en te leven zoals je werkelijk bent. Het leven is een doorgaand ontwikkelingsproces. Fysieke, psychische en spirituele problemen ontstaan zodra dit proces niet meer goed verloopt en er stagnatie optreedt. Je hebt dan hulp nodig om dit proces weer op gang te helpen. Daarvoor bieden wij jou een breed programma aan met diverse therapievormen en coaching.

Het is belangrijk dat jij je eigen proces leert hanteren, daarom krijg je van ons hulpmiddelen aangereikt die je in staat stellen dit te doen. Je gaat beseffen dat je geen slachtoffer bent, maar de vormgever van je leven.

Een mens is meer dan zijn gedachten

Je bent meer dan je gedachten. Je hebt namelijk ook een lichaam en je bent het bewustzijn dat er in leeft. De combinatie van lichaam en ziel zorgt ervoor dat je kunt denken en je op een eigen en unieke wijze kunt neerzetten in het leven. Hoe jij in je lichaam zit bepaalt in grote mate hoe jij je voelt en hoe jij denkt. Als jij in je leven trauma’s hebt opgelopen of anderszins met onverwerkte zaken zit dan zit je niet zo lekker in je lijf. Je gevoelens en gedachten zijn dan vaak negatief en je kunt je afgesneden voelen van je oorspronkelijke zelf.

In het heden, weerspiegelt zich het verleden

Negatieve gedachten en gevoelens creëren negatieve ervaringen in je leven. De oorzaken van deze negatieve gevolgen liggen in het verleden, maar krijg je weerspiegeld in hoe je het leven hier en nu beleeft. Ervaringen in het verleden hebben je namelijk gevormd tot wie je bent. Ze vormen als het ware een blauwdruk voor je leven en zolang je niets verandert in die “blauwdruk” blijf je de ervaringen in je leven aantrekken die je altijd al aantrok.

Maak van het verleden geen toekomst

Misschien zeg je wel eens: “zo ben ik nou eenmaal!”. Dat is een misverstand en het meest gebruikte excuus om niet te willen veranderen. Ik ben er ten volle van overtuigd dat bijna iedereen kan veranderen en dan bedoel ik in goede zin. Je kunt je lekkerder in je vel gaan voelen, negatieve gevoelens oplossen en je gedachten op een positiever en bewuster niveau brengen. Daardoor verbeter je de relatie met jezelf en anderen en ga je beter functioneren op alle gebieden van je leven met daarbij cadeau dat je intuïtie verbetert en jij je spiritueel gaat ontwikkelen. Aan jezelf werken is in het begin lastig en pijnlijk, maar wordt steeds prettiger, omdat het jou en iedereen waar je mee omgaat veel goeds oplevert. Kortom: je gaat je leven vieren.

“Aan jezelf werken is het grootste geschenk dat je kunt geven . . . aan jezelf . . . en iedereen.”

Vier je Leven brengt je in harmonie met jezelf.

Leef!……In harmonie met jezelf.

Vier je leven

Werkelijk het leven vieren ontstaat doordat je in een innerlijke ontwikkelingsstroom komt waarbij jij je aan de ene kant steeds meer bevrijdt van wat je niet bent en aan de andere kant je meer en meer vanuit je binnenste ontplooit en met een blij hart gaat bijdragen aan de wereld. Je komt tot bloei.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat het leven steeds beter wordt naarmate lichaam, geest en ziel meer integreren.

Contact

Neem contact op! Dat kan heel gemakkelijk via onderstaand contactformulier, maar bellen of mailen mag ook.

Hans 06-48204504

vierjeleven@outlook.com

Angelique amvangogh@gmail.com

    ©2016 Hans Keupink